LOTOS kompanija d.o.o., HR -10000 Zagreb, Zagrebačka avenija 104/D, tel. +385 / 98 984 2247
ENDERUHR

Putovanje kamperom omogućuje neponovljivu slobodu odabira kada putovati ili odmarati, gdje se zaustaviti, koliko dugo ostati na nekom mjestu. Najam kampera pruža fleksibilnost i mogućnost promjene planova u toku putovanja bez dodatne potrage za prijevozom i smještajem.

Sasvim je svejedno da li se radi o:
  • ljetovanju ili zimovanju,
  • upoznavanju drugih zemalja,
  • uživanju u prirodi i sportskim aktivnostima,
  • posjeti zabavnim parkovima, muzejima, galerijama,
  • odlasku na sajmove, sportske ili kulturne događaje,
  • poslovnim putovanjima.
Naši kamperi

U našoj ponudi za najam su isključivo kamperi njemačkog proizvođača ERWIN HYMER GROUP. Svi modeli registrirani su za 6 osoba. Imaju potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu, klimu, grijanje, radio, tendu i različitu dodatnu opremu. Ni jedno vozilo iz naše ponude za najam nije starije od 3 godine. Bilo da se radi o Family ili Premium kategoriji, naša vozila pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost. Odlična izolacija omogućuje korištenje bez obzira na godišnje doba i vremenske uvjete.
​Cijena najma

U cijenu najma je uključeno puno Kasko osiguranje, neograničena kilometraža, dvije pune plinske boce, kemijsko sredstvo za WC, završno čišćenje i još mnogo toga. Ukupna cijena sastoji se od cijene dnevnog najma vozila (ovisi o modelu kampera i sezoni u kojoj se koristi), jednokratne servisne naknade (pokriva troškove pripreme i primopredaje vozila) i povratnog depozita (vraća se u punom iznosu pri povratu neoštećenog vozila i dodatne opreme). ​Redovni popusti ovise o dužini trajanja najma. Cijena za dugoročni najam, iznad tri tjedna, dogovara se posebno.
Uvjeti najma

Kamper se može iznajmiti već na 1 dan. Najmoprimac može biti fizička ili pravna osoba. Vozilom smiju upravljati samo osobe navedene u ugovoru o najmu. Kamperi se preuzimaju u Lotos Hymer centru u Zagrebu, Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d. Vozilo se može dostaviti na bilo koje drugo mjesto po želji klijenta, uz dodatnu nadoplatu. Vozilo je potrebno vratiti u onom stanju u kojem je preuzeto zajedno sa dodatnom opremom, kazeta WC-a i spremnik otpadne vode trebaju biti ispražnjeni, spremnik goriva pun.
Najam kampera